Студентів Київського національного університету культури і мистецтв відправили на канікули

23 Січня 2014 13:05
mostdance.com

mostdance.com

Ректор  Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський закрив навчальний процес і наказав студентам сидіти вдома. Про це УНН повідомили студенти КНУКіМ.

Вчора, 22 січня, народний депутат, Ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський закрив навчальний процес і відправив студентів на канікули.

Як повідомляв УНН, в ніч на четвер у столиці не вщухали протистояння активістів та працівників “Беркуту”. Мітингувальники протягом ночі палили шини, створюючи димову завісу, аби не допустити наступу правоохоронців. Протягом ночі активісти в соцмережах повідомляли про напади “беркутівців” на людей в різних районах столиці.

Нагадаємо, від 19 січня між мітингувальниками та працівниками МВС на вулиці Грушевського у столиці тривають масові сутички. Причиною цього стала відмова правоохоронців пропустити мітингувальників до будівлі Верховної Ради. Мітингувальники рушили з Євромайдану під будівлю Верховної Ради з вимогою відмінити так звані “диктаторські закони”, прийняті парламентом 16 січня.

Джерело: unn.com.ua