Тисячі українців зустріли Новий рік на Майдані Незалежності

1 Січня 2014 11:44
vk.com

vk.com

Відразу після того, як настав 2014 рік, тисячі людей на Майдані Незалежності в Києві людей виконали Гімн України, тримаючи в руках ліхтарики та мобільні телефони.

Після цього зі сцени Майдану народний депутат Олександр Турчинов зачитав вітання з новим роком від колишнього прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко. Потім зі своїми привітаннями звернулися до присутніх на Майдані лідери опозиції – Олег Тягнибок, Віталій Кличко та Арсеній Яценюк. Після цього відбувся святковий феєрверк і розпочався концерт.

Зустріти Новий рік на Майдані прийшло дуже багато людей. Вони повністю заполонили Майдан Незалежності, вул. Інститутську до барикад, схили Жовтневого палацу. Значна частина людей розташувалися на Хрещатику, з боку Київради. Дуже багато людей пришли з дітьми, навіть з маленькими.

Підходи до Майдану Незалежності з усіх боків пильно охоронялися вартовими Майдану – їх біля кожного проходу в барикадах по кілька десятків чоловік. Міліції на підступах до Майдану не було помітно, лише на Європейські площі, що перетворилася на паркувальний майданчик для автомобілів, чергували кілька інспекторів ДАІ.