У Деснянському районі запрацювала льодова ковзанка

28 Січня 2014 13:48
ukranews.com

ukranews.com

З приходом морозів у дітей нарешті з’явилася можливість і покататися, і долучитися до таких прекрасних видів спорту, як фігурне катання і хокей. За сприяння голови Деснянського району Станіслава Прокопенка днями біля приміщення Деснянської райдержадміністрації (просп. Маяковського, 29) у парку “Деснянський” запрацювала льодова ковзанка, що дозволить відволікти дітей від комп’ютерів та телевізорів і долучити їх до здорового способу життя.

В рамках соціального проекту “Турбота. Повага. Підтримка”, який впроваджується у Деснянському районі, діти з багатодітних сімей, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, діти з малозабезпечених та неповних сімей, а також діти, які перебувають у складних життєвих обставинах, матимуть можливість кататися на ковзанці безкоштовно. Для цього необхідно звернутися до районного відділу у справах сім’ї, молоді та спорту (тел. 546-18-31).

Ковзанка працює щодня з 12.00 до 22.00 (у вихідні дні – з 10.00 до 22.00). Для відвідувачів ковзанки організований прокат ковзанів, для дітей зі своїми ковзанами від 3 до 9 років – вхід безкоштовний.

Джерело: eveningkiev.com