У Голосієво відбувся урок державності до Дня Соборності та Свободи України

22 Січня 2014 16:54
samoylova18.blogspot.com

samoylova18.blogspot.com

21 січня 2014року за участю голови Голосіївської райдержадміністрації Юрія Курінного в дитячо-юнацькому клубі «Олімпія» Централізованої системи дитячо-юнацьких клубів «Щасливе дитинство» відбувся урок державності до Дня Соборності та Свободи України «Хай буде вільна Україна на всі віки, на все життя!».

Під час заходу відбулися історичний екскурс, презентація виставки дитячих творчих робіт «Мальовнича Україна» та концертна програма за участю творчих колективів та вихованців дитячо-юнацьких клубів «Олімпія», «Веселка», «Романтик», «Світанок», «Віночок», «Гарт», «Ровесник».

«Ця знакова історична подія, яка відбулася 95 років тому, є фундаментом для об’єднання нашого суспільства. Ідея єдності українського народу була і залишається актуальною для всіх українців. Свобода і єдність – це те, що варто українцям і цінувати, і берегти.», – зазначив, вітаючи учасників заходу, Юрій Курінний.

Нагадаємо, що відповідно до Указу Президента України від 30 грудня 2011 року № 1209 встановлено День Соборності та Свободи України, який відзначається щороку 22 січня – у день проголошення Акта злуки (возз’єднання) Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки.

Джерело: eveningkiev.com