У Києві – “Хода ганьби”

8 Січня 2014 12:03
ukranews.com

ukranews.com

Близько сотні активістів Майдану пікетують Міністерство внутрішніх справ з вимогою оприлюднити попередні результати розслідування справи про побиття Тетяни Чорновол та інших протестувальників.

Колона активістів висунулася до будівлі МВС від барикади на вулиці Інститутській. На вулиці Липська, проходячи повз офіс Партії регіонів, активісти кілька разів проскандували “Ганьба!”. Після репліки одного з ведучих колони Ігоря Луценка про те, що регіонали не розуміють українську мову, колона проскандувала російською: “Позор!”, пише “ЛІГА.net”.

Зараз пікетувальники стоять перед будівлею МВС на вулиці Богомольця, 10. На вході в будівлю стоять кілька міліціонерів. Крім того, правоохоронці в бронежилетах стоять по периметру будівлі у дворі МВС.

Активісти вимагають від міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка вийти до них і відзвітувати про хід розслідування побиття Чорновол.

Після пікетування МВС активісти Майдану перейдуть до Міністерства охорони здоров’я. Сьогоднішні пікети активісти назвали “Ходою ганьби”.