У Києві міліція затримала вже два десятки протестувальників

20 Січня 2014 10:07
Фото: Gazeta

Фото: Gazeta

Міліція затримали понад 20 людей під час зіткнень у центрі Києва.

Про це повідомиляє Інтерфакс-Україна.

“Співробітники міліції затримали понад 20 осіб, їх доставили до райуправління. З’ясовуються їхні особи, а також їхній ступінь участі в подіях”, – повідомили в прес-службі МВС України в понеділок уранці.

Дев’ятьох осіб затримано в рамках розслідування кримінального провадження за статтею про масові заворушення. На інших затриманих складені адмінпротоколи, після чого їх відпустили. Серед затриманих також є представники різних політичних партій.
“За фактом подій, які відбуваються на вул. Грушевського в Києві, розпочате кримінальне провадження за статтею 294 КК України”, – повідомили також в міліції.

Водночас на Майдані Незалежності перед сценою перебувають близько 200 людей. На екрані, встановленому на сцені, транслюються новини та різні документальні ролики. Зі сцени ніхто не виступає

У євромістечку люди гріються біля вогнищ, готують сніданок. Загалом вулиця Хрещатик порожня. У наметовому містечку людей майже немає

Як відомо, під час зіткнень на вулиці Грушевського постраждали більше 100 людей. В міліції заявляють про 49 госпіталізованих співробітників, постраждалих збоку мітингувальників ще більше.