У метро Києва газети продаватиме автомат

18 Січня 2014 22:38
www.epochtimes.com.ua

www.epochtimes.com.ua

У київському метро можна буде придбати журнали та газети в спеціальних автоматах. Це такі конструкції синього кольору, які практично у всіх станціях метро можна побачити вже зараз, пише «Сегодня».

Автомати встановлювали в підземних переходах і вестибюлях станцій протягом останніх 3 місяців. Запуск 78 автоматів багато разів відкладався. Як повідомила виданню директор компанії, що встановлювала автомати, Ганна Школьная, їм потрібно було вирішити багато технічних питань.

Зокрема, встановити автомати та підвести електроенергію, підключити Інтернет і налагодити систему в цілому. За її словами, вже з понеділка роботу почнуть перші 60 автоматів, які поки будуть працювати в тестовому режимі. Поступово будуть підключені й інші, пише видання.

Охочий купити журнал або газету повинен буде натиснути на потрібне видання на панелі, сплатити необхідну суму, і автомат видасть вибране видання.

За тим, як працюють автомати, стежитимуть оператори. Вони будуть поповнювати потрібну кількість газет, які закінчуються, або викликати ремонтника, якщо трапиться поломка, як розповіла Школьная. За її словами, на цю роботу запрошують продавців із газетних розкладок.

Джерело: epochtimes.com.ua