У Печерському районі пропонують видати «Картки киянина» сімейним лікарям

30 Січня 2014 12:07
ridna.ua

ridna.ua

За участю заступника голови Печерської РДА – Олександра Федоренка, 29 січня відбулася робоча нарада з представниками управлінь міліції, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення району. Заступник начальника управління праці Наталія Ткаченко проінформувала учасників наради щодо процесу отримання представниками професійних груп «Картки киянина». Сьогодні можливість користуватись «Карткою киянина» мають представники медичної та соціальної сфери.

«В результаті реформування системи охорони здоров’я всі дільничні лікарі стають лікарями загальної практики сімейної медицини. а в переліку осіб, які мають право на безкоштовний проїзд в міському пасажирському транспорті, відповідно до рішення Київради від 18.06.2009 № 638/1694, така посада відсутня» – розповів присутнім Сергій Коровін – начальник управління охорони здоров’я Печерського району. Тому, вирішено звернутись до Департаменту соціальної політики та Департаменту охорони здоров’я КМДА, з проханням сприяти у вирішенні питання внесення до переліку пільгових категорій громадян на отримання «Картки киянина» лікарів сімейної практики.

Також було обговорено можливість надання «Картки киянина» працівникам міліції. Начальник управління праці та соціального захисту населення Ольга Мозгова, у свою чергу, запропонувала телефоном здійснювати попередній запис осіб, які будуть звертатися за реєстрацією щодо отримання «Картки киянина».

Зауважимо, що в Печерському районі, в рамках виконання завдань, доручень Президента України щодо вирішення актуальних проблем регіону: реалізації проекту «Картка киянина», постійно ведеться робота по забезпеченню населення Печерського району «Карткою киянина». Зокрема, за 2013 рік видано 12 467 Карток.

Джерело: eveningkiev.com