У Шевченківському районі збільшують кількість пунктів обігріву

31 Січня 2014 18:44
charivne.info

charivne.info

Cьогодні, 31 січня 2014 року відбулось засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо облаштування пунктів обігріву в приміщеннях житлово-комунальних організацій та територіальних центрів соціального обслуговування в Шевченківському районі на період ускладнення погодних умов. За результатами засідання комісія вирішила:

Відповідно до вимог Кодексу цивільного захисту України, керуючись листом Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) від 30.01.2014 № 064-ПК/42 та інформацією Українського гідрометеорологічного центру щодо ускладнення погодних умов у місті Києві – зниження температури до 14-19 градусів морозу, місцями до 21-26 градусів морозу, влаштувати в територіальних центрах соціального обслуговування Шевченківського району (вул. Котовського, 33; вул. В.Василевської, 11-А) пункти обігріву населення.

До покращення погодних умов подібні пункти обігріву також будуть влаштовані в приміщенням житлово-комунальних організацій за адресами: пр-т Перемоги, 5; вул.М.Житомирська,16/3; вул.Щусева, 10а; вул. Довженко,10; вул. О.Теліги, 9; вул. Довнар-Запольського, 6; вул. Естонська, 5; вул. Щербакова, 47в; вул. Тургенєвська, 35а; вул. Лук’янівська, 5.

Джерело: eveningkiev.com