Українські біатлоністки не потрапили до 20-ки найсильніших спринтерських перегонів етапу Кубка світу

16 Січня 2014 17:41
timeua.info

timeua.info

В італійському Антхольці стартував завершальний передолімпійський етап Кубка світу, де в жіночих спринтерських перегонах українки не зуміли потрапити у число 20-ти найкращих.

Про це повідомляє офіційний сайт Междунарожного союзу біатлоністів.

Українки прибули до Антхольца другим складом, оскільки перша команда вже почала безпосередню підготовку до Олімпіади у позазмагальному режимі. Решта практично всіх команд-лідерів виставила найсильніший склад, давши своїм кращим спортсменкам зайвий раз випробувати себе в умовах перегонів.

У результаті, краща з українок – Наталія Бурдига – зайняла лише 24-е місце, допустивши один промах на вогняному рубежі в стрільбі із положення стоячи і відставши від переможниці більш ніж на 1 хвилину. На 42-му місці фінішувала Інна Супрун, на 62-му – Ірина Вавринець, на 79-му – Яна Бондар і на 91-му – Марія Панфілова.

Переможницею перегонів стала француженка Анаїс Бесконд, слідом за нею фінішували німкеня Андреа Хенкель і Дарина Домрачева з Білорусі.

Як повідомляв УНІАН, у рамках етапу Кубка світу з біатлону також відбудуться чоловічі спринтерські перегони, перегони переслідування і естафети.

Джерело: unian.ua