Уряд національної єдності з Януковичем – це як соборна і незалежна Україна з Путіним.

26 Січня 2014 10:46

tomenko 1Незважаючи на нібито широкий спектр «поступок» з боку влади, жодна з ключових базових вимог опозиції не виконана. На цьому наголосив народний депутат Микола Томенко, коментуючи останні пропозиції В. Януковича на переговорах з опозицією.

«Мова йде не лише про амністію щодо протестувальників, а про відповідальність і покарання спецпризначенців. Мова йде не про редагування чи зміну так званих «поліцейських» законів, а про їх скасування. Коли йдеться про зміну Конституції, то це не створення робочої групи, а чіткі гарантії, розписані в часі і підтверджені публічно, що будуть зміни у Конституції щодо переходу з президентсько-парламентської на парламентсько-президентську форму правління. Йдеться не про посади в Уряді для опозиції, а про перехідний, технократичний уряд, який повинен забезпечити дострокові президентські, а потім і парламентські вибори», – зазначив Микола Томенко.

Отож, на його переконання, Уряд національної єдності з президентом Януковичем – це як соборна і незалежна Україна з президентом Путіним.

Підсумовуючи, він наголосив, що можливе лише створення технократичного, перехідного уряду, який підготує дострокові президентські й парламентські вибори. «А популярно кажучи щодо так званих «поліцейських» законів 16 січня, то – не можна змінювати і редагувати маразм і диктатуру, їх ТРЕБА СКАСОВУВАТИ!», – зазначив Микола Томенко.