В УНІАН змінилося керівництво

30 Січня 2014 20:42
kalush-inform.at

kalush-inform.at

Вадима Осадчого звільнили з посади гендиректора інформаційного агентства УНІАН.

Про це повідомляє прес-служба 1+1.

Виконувачем обов’язки гендиректора агентства призначено Михайла Ганницького, який до цього займав посаду шеф-редактора.
Зміни в керівництві начебто пов’язані з переформатуванням Інтернет-департаменту групи 1+1 медіа, в який входило агентство.

Так, в єдину структуру об’єднуються редакції новинного сайту ТСН.ua та Телевізійної Служби Новин. Керувати новоствореним управлінням буде Юлія МакГаффі, колишній головний редактор сайту Кореспондент.
“Зважаючи на переформатування Інтернет-департаменту, групу покидає Вадим Осадчий, який раніше його очолював. Робота лише над ІА УНІАН не зможе повноцінно використовувати потенціал Вадима”, – заявив Олександр Ткаченко, генеральний директор 1+1 медіа.
“Ми щиро вдячні Вадиму за його роботу, одним з результатів якої стало виведення сайту ТСН.ua в трійку лідерів серед новинних порталів, і бажаємо йому нових кар’єрних досягнень” – зазначив Ткаченко.
Вадим Осадчий очолював УНІАН з 27 лютого 2012 року. Два неповні роки його роботи в агентстві були позначені “цензурним” скандалом, бойкотом ЗМІ через фейкові новини про Власенка і Кужель на сайті агентства і затяжним конфліктом з колективом.
З УНІАН відтак за цей час звільнилося майже двадцять журналістів.