Вибрати логотип української заявки на Олімпіаду-2022 пропонується з чотирьох варіантів

14 Січня 2014 20:20
dyvys.info

dyvys.info

Вибрати кращий логотип української заявки на проведення зимової Олімпіади 2022 року українцям пропонують з чотирьох варіантів, повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету.

Кожен бажаючий може віддати свій голос за варіант, який сподобався найбільше, а ще – коротко ознайомитися з концепцією і задумом розробників. Голосування відкрите насайті заявочного комітету Львів-2022 і триватиме до 26 січня 2014 року.

 

 

“Логотип, який оберуть громадяни і затвердять експерти, буде розміщено на всій документації, а також поліграфічній та сувенірній промо продукції української заявки. Саме з ним буде асоціюватися наша країна у членів Міжнародного олімпійського комітету, світової преси та експертів, які будуть стежити за виборами країни-господарки зимових Ігор-2022 року”, – зазначили організатори.

Нагадаємо, прийняти Олімпіаду – 2022 виявили бажання наступні міста: Львів (Україна), Алма-Ата (Казахстан) , Пекін (Китай), Краків (Польща), Осло (Норвегія) і Стокгольм (Швеція). Місто-господар виберуть в липні 2015 року на засіданні МОК у Куала-Лумпурі (Малайзія).

У разі перемоги української заявки потрібно буде збудувати п’ять льодових палаців (для фігурного катання, шорт-треку, керлінгу, дві споруди для хокею), олімпійське селище, мультимедійний центр, гірськолижні траси і трампліни. Також знадобиться значне поліпшення транспортної інфраструктури регіону.

Попередньо гірськолижні змагання Олімпіади-2022 передбачається організувати у Боржаві, “льодову зону” – у Львові, “снігову” – у Тисовці.

 

Джерело: Газета.ua