За тиждень в Києві демонтовано 51 нововстановлену тимчасову споруду

20 Січня 2014 18:26
provce.ck.ua

provce.ck.ua

З початку нового року в Києві активізувалась робота із демонтажу незаконно встановлених тимчасових споруд.

Протягом минулого тижня демонтажі нововстановлених тимчасових споруд силами КП «Київблагоустрій» відбувалися в Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Дніпровському, Оболонському та Солом’янському районах міста.

Так, працівниками КП «Київблагоустрій» був проведений демонтаж тимчасових споруд за адресою: просп. Глушкова, 16 (Голосіївський район). 10 нововстановлених тимчасових споруд загальною площею понад 100 кв. г. були незаконно встановлені на зеленій зоні біля зупинки громадського транспорту в кінці грудня 2013 року.

Крім того, у Голосіївському районі на вул. Героїв Оборони (на розі з просп. Голосіївським) та на вул. Червоноармійській, 132, з тротуару демонтовано 2 нововстановлені торгівельні павільйони.

Також, у Дарницькому районі з зелених зон на просп. Бажана 9-З, на вул. Драгоманова, 18 та 42 демонтовано 3 тимчасові споруди. З тротуарів на вул. Вербицького, 15, вул. Драгоманова (на розі вул. Ахматової), вул. Леніна, 4-Б та вул. Мишуги, 3 прибрано 8 нововстановлених тимчасових споруд.

У Деснянському районі на просп. Маяковського, 6 і 15 та вул. Радунській (на розі з вул. Лісківською) демонтовано 4 тимчасові споруди, які були розміщені на тротуарі.

Також, у Дніпровському районі з зеленої зони поблизу станції метрополітену «Дарниця» (вул. Попудренка, 14/38) прибрано 3 павільйони. Крім того, з тротуару на просп. Возз’єднання, 4 демонтовано 1 нововстановлену тимчасову споруду.

В Оболонському районі з тротуарів демонтовано 3 нововстановлені тимчасові споруди на пл. Дружби Народів, 1 та 6, на просп. Московському, 23.

Так само демонтажні роботи проводилися у Солом’янському районі. Так, було демонтовано нововстановлені тимчасові споруди на вул. Борщагівській, 100 та 128 і на вул. Ернста, 12, які були розміщені на зелених зонах, що призвело до їх знищення. Крім того, силами КП «Київблагоустрій» демонтовано нові тимчасові споруди на вул. Гетьмана, 4, Лукашевича, 15-А та просп. Перемоги, 57. Демонтовано тимчасову споруду на вул. Виборзькій, 49, що була встановлена впритул до зупинки громадського транспорту.

Зокрема, працівниками КП «Київблагоустрій» проведено масштабну роботу з демонтажу нових тимчасових споруд на Вокзальній площі, 2. Там було ліквідовано ролетні ряди з 8 тимчасових споруд загальною площею 55 кв. г. Вказані тимчасові споруди були самовільно встановлені на тротуарі в ніч на 10 січня 2014 року та заважали вільному пересуванню людей.

А власники нововстановлених тимчасових споруд за адресою: вул. Княжий затон, 21 (Дарницький район), довідавшись про запланований примусовий демонтаж, вирішили не очікувати на демонтажні бригади КП «Київблагоустрій» та демонтували свої торгівельні точки власними силами.

Всього ж протягом минулого тижня силами КП «Київблагоустрій» демонтовано 51 нововстановлену тимчасову споруду.

Джерело: topnews.kiev.ua