Завершено фінансування січневих пенсій – Пенсійний фонд

24 Січня 2014 20:19
www.poltava.pl.ua

www.poltava.pl.ua

Пенсійний фонд України завершив фінансування пенсійних виплат за січень 2014 року по всіх регіонах України. Загальна сума коштів, спрямованих на їхнє забезпечення, становила 21,2 млрд гривень, передає УНН з посиланням на прес-службу ПФУ.

Ресурсне наповнення бюджету Фонду протягом виплатного періоду здійснювалось за рахунок законодавчо визначених джерел доходів.

Як повідомлялося, цьогоріч пенсії підвищуватимуться тричі. Підвищення пенсій та встановлення соціальної справедливості щодо їхніх розмірів – основні завдання Пенсійного фонду України в 2014 році. Про це заявила Міністр соціальної політики Наталія Королевська на засіданні Правління ПФУ.

Раніше УНН повідомляв, в кінці минулого року міністр соціальної політики Наталя Королевська заявила, що уряд не дозволить скоротити людям пенсії.
Нагадаємо, в кінці минулого року МВФ похвалив українську пенсійну реформу. Додамо також, що за словами міністра соціальної політики Наталії Королевської, незважаючи на тривалі свята, виплата пенсій у січні 2014 року відбудеться відповідно до поденного графіку.

Джерело: unn.com.ua