Збірна України U-21 вдруге перемогла на Кубку Співдружності

26 Січня 2014 11:04
www.fcdynamo.kiev.ua

www.fcdynamo.kiev.ua

Збірна України U-21 вдруге поспіль перемогла на Кубку Співдружності, на цей раз суперників з Естонії – 2-0, повідомляє УНН з посиланням на ФФУ.

Після вчорашньої перемоги над збірною Киргизстану 2:0, сьогодні жовто-блакитні з аналогічним рахунком переграли молодіжну команду Естонії.

Українці вже на початку гри отримали відчутну перевагу. Причому, як в рахунку, так і в чисельній перевазі. На 6-й хвилині Мемешев, що увірвався на швидкості в штрафну суперників, був зупинений підніжкою, за що арбітр без вагань призначив пенальті. Тотовицький впевнено пробив з точки в правий кут воріт – 1-0.

У другому таймі збірна України продовжила натиск. Після розіграшу кутового Калитвинцев завдав в упор удар головою, але в тому ж місці знаходився голкіпер. Суперник відповів небезпечною контратакою. Кірсс дальнім ударом із-за меж штрафного послав м’яч у хрестовину.

А під завісу матчу відбувся другий гол. За знесення Акулініна у штрафному суперника арбітр призначив пенальті. Акулінін розвів воротаря і м’яч по різних кутах – 2:0.

Україна відіграла матч у такому складі: Ткаченко, Піско, Вакуленко, Приндета, Мишнєв ( Сваток, 46), Юрченко, Мемешев (Близниченко, 64), Калитвинцев (Акулінін , 78), Тотовицький (Пучковський , 46), Малиновський (Мякушко , 57), Гончар.

Нагадаємо, що після двох турів у групі А Україна беззаперечний лідер з 6 пунктами, найближчий суперник – Таджикістан має на своєму рахунку 2 бали.

Джерело: unn.com.ua