БФ “Київміськбуд” перерахував матеріальну допомогу сім’ям загиблих на Майдані

27 Лютого 2014 14:31
news-realty.com

news-realty.com

Благодійний фонд “Київміськбуд” здійснив пожертвування на програму допомоги родинам осіб, що загинули під час сутичок у центрі Києва, повідомляє УНН.
З ініціативною створити єдиний рахунок для збору коштів для сімей, члени яких загинули під час протистоянь на Майдані, виступив Благодійний фонд “Громади Приірпіння”. Сьогодні свій матеріальний внесок для родин загиблих перерахувала і ХК “Київміськбуд”.
За словами Голови БФ “Київміськбуд” Ігоря Кушніра, матеріальна допомога це лише один з механізмів підтримки родин, що втратили рідних.
“Українці завжди підтримували один одного у горі. Смерть людей — це велике і непоправне горе.Гроші, звичайно, не піднімуть з могил синів і чоловіків, і не замінять їх. Хочу сподіватися, що принаймні в цей тяжкий час родини загиблих не будуть перейматися такими питаннями. Те, що ми всі можемо їх підтримати, це дуже добра справа, адже залишились сиротами і діти, і дружини, і батьки.
Схиляємо голови перед громадянським подвигом Героїв Небесної Сотні, і знову закликаємо до мудрості і взаєморозуміння. Бо ще ніколи демократія не коштувала так дорого”, — зазначив І.Кушнір.
Нагадаємо, за офіційними даними починаючи з 18 лютого 82 особи загинули під час сутичок в центрі Києва.

Джерело: unn.com.ua