Деснянський район утримує лідерство з видачі «Картки киянина»

27 Лютого 2014 12:07
info.kyivcard.com.ua

info.kyivcard.com.ua

Деснянський район, як і раніше, утримує лідерство серед районів міста з видачі багатофункціональної електронної пластикової картки «Картка киянина».
Сьогодні проект успішно впроваджується: утримувачами картки вже стали 57 тисяч 195 мешканців Деснянського району. Лише з початку нинішнього року було оформлено 2 тисячі 737 «Карток киянина», а це – найкращий показник.
З метою ефективної реалізації соціального проекту щодо запровадження “Картки киянина” управлінням праці та соціального захисту населення Деснянського району забезпечено функціонування 5 робочих станцій, обладнаних для видачі “Картки киянина”; змінено режим роботи управління та організовано у відділенні щоденний прийом громадян з 9.00 до 18.00; забезпечено роботу телефонних “гарячих ліній” (546-97-04, 515-43-39, 545-14-14); розміщено та постійно оновлюються оголошення на під’їздах житлових будинків, районному управлінні Пенсійного фонду України, відділеннях Ощадбанку, Укрпошти, медичних закладах та аптеках; постійно проводиться роз’яснювальна робота безпосередньо з пільговими категоріями громадян на особистих прийомах в управлінні, у телефонному режимі та ін.
Власники “Картки киянина” мають право на безкоштовний проїзд у метрополітені, дисконтні знижки в мережі аптек КП “Фармація”, знижки у торговельних мережах міста Києва, отримання адресних соціальних виплат.
Утримувачі картки можуть користуватись пільгами: безкоштовно їздити в метрополітені, купувати зі знижкою ліки в мережі аптек “Фармація” та товари у найбільших мережах супермаркетів столиці, отримувати адресні соціальні виплати.
Зокрема, на території Деснянського району до участі у соціальному проекті задіяні 7 аптек КП “Фармація”, у яких надається спеціальна роздрібна ціна зі знижкою на лікарські препарати, супермаркети “Білла-Україна”, “Новус-Україна” та “Торговий дім “Вест-Лайн”, де утримувачам “Картки киянина” також надаються відповідні знижки.

Джерело: eveningkiev.com