Двадцять українських спортсменів візьмуть участь у Чемпіонаті світу з легкої атлетики

25 Лютого 2014 19:57
ngo.donetsk.ua

ngo.donetsk.ua

Менш ніж за два тижні (7-9 березня) в польському місті Сопот розпочнеться чемпіонат світу з легкої атлетики в приміщенні. Про це повідомляє пре-служба НОКУ, передає УНН.

Українська заявка налічує двадцять спортсменів. Головним відбірковим стартом на чемпіонат світу стала національна першість в приміщенні, яка відбулася в Сумах. Від участі в турнірі були звільнені два атлети – Наталія Лупу (готується за індивідуальним планом ) та Андрій Проценко. Наразі у Проценко п’ятий результат сезону в світі у стрибках у висоту – 2,33 м.

Склад збірної України:

Жінки: Наталія Погребняк, Наталія Лупу, Ольга Ляхова, Світлана Шмідт, Ганна Плотіцина, Ірина Геращенко, Ганна Корнута, Ольга Саладуха, Ольга Голодна, Галина Облещук, Ганна Мельниченко, Аліна Фьодорова.

Чоловіки: Віталій Бутрим, Юрія Крімаренко, Андрій Проценко, Віктор Кузнецов, Олексій Касьянов, Дмитро Бікулов, Євген Гуцол, Данило Даниленко.

Варто відзначити, що керівником офіційної делегації призначено Олімпійську чемпіонку Наталію Добринську, яка також запрошена ІААФ як посол Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій.

Джерело: unn.com.ua