Клюєв або Арбузов у кріслі Прем’єра – це «посадити» або «купити» українців – Томенко

13 Лютого 2014 19:02

Финансовые преступления. Гривна, наручники.

Якщо Віктор Янукович піде на «дотискування» парламентської більшості на голосування за кандидатури А. Клюєва або С. Арбузова на посаду прем’єра, які найактивніше сьогодні обговорюються, то це означатиме, що він заганяє у глухий кут суспільно-політичну ситуацію в Україні, коли ніхто вже не зможе гарантувати подальшої мирної розв’язки нинішнього протистояння.

Про це Микола Томенко заявив журналістам, коментуючи кандидатури на посаду Прем’єр-міністра.

За його словами, фактично, перший і другий кандидати пов’язані з певними концепціями розвитку України та діями влади напередодні президентської виборчої кампанії.

«Так, Андрій Клюєв пов’язаний з так званим проросійським ідеологічним напрямком своєї діяльності та силовим методом у справі взаємин з Євромайданом та акціями протесту. Натомість Сергій Арбузов, як один із чільних членів так званої «сім’ї» Президента, пов’язаний з групою політиків та бізнесменів, які використовують державну владу з метою накопичення капіталу для сина Президента та всієї «сім’ї». Цією групою активно використовуються бюджетні гроші, скуповуються медіа. А тому до президентської виборчої кампанії вона може стати найпотужнішою фінансовою групою, що буде визначати правила гри», – зазначив Микола Томенко.

З огляду на це, призначення А. Клюєва або С. Арбузова на посаду Прем’єр-міністра буде означати, що взято за основу концепцію «посадити» або «купити» громадян України напередодні президентської виборчої кампанії, вважає політик.

Джерело: Рідний Київ