“Київавтодор” розпочав готуватися до потепління й очищає зливоприймачі

3 Лютого 2014 17:59
kievavtodor.net.ua

kievavtodor.net.ua

За інформацією Гідрометеоцентру, до кінця тижня в столиці очікується різка зміна погодних умов, а саме: підвищення температури повітря та опади у вигляді мокрого снігу. У зв’язку з цим, працівники КК “Київавтодор” приступили до розчищення від снігу зливоприймальних решіток і колодязів у занижених місцях, на спусках та підйомах. Це дозволить уникнути можливих підтоплень. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

Також наразі працівники корпорації продовжують роботи з очищення столичних автошляхів від снігу. Вдень 3 лютого на міські вулиці вийшли 66 бригад у складі 403 робітників “Київавтодору”. Готові в разі необхідності виїхати на автошляхи близько 235 одиниць техніки, призначеної для зимового утримання вулиць.

Також продовжено роботу із вивезення снігу, насамперед, із балансових тротуарів, пішохідних доріжок і площ в місцях найбільшого скупчення людей. Крім того, шляховики продовжують обробляти посипальними матеріалами зупинки громадського транспорту, підходи до підземних і надземних пішохідних переходів.

Як повідомляв УНН, 4 лютого в Україні очікується потепління до +5 градусів.

За повідомленням синоптиків, у більшості областей України 4 лютого вночі передбачається -9-15, на сході до -20, вдень підвищиться температура повітря до 2-10 градусів морозу. У західних областях та в південній частині буде тепліше, подекуди до 0-5 тепла.

Посилення впливу атлантичної повітряної маси зумовить потепління у більшості областей.

Джерело: unn.com.ua