“Київміськбуд” продовжує нарощувати обсяги будівництва – І.Кушнір

28 Лютого 2014 12:03
kiev.pravda.com.ua

kiev.pravda.com.ua

ХК “Київміськбуд” працює у плановому режимі та з року в рік нарощує обсяги будівництва. Про це сказав Голова правління — президент ПАТ “ХК “Київміськбуд” Ігор Кушнір, повідомляє УНН.
І.Кушнір зазначив, що протягом останніх років Холдингу вдалось закріпити та посилити свої позиції на будівельному ринку.
“Динаміка останніх років показує, що ми стабільно збільшуємо кількість збудованих та, що важливо, введених в експлуатацію об’єктів. У 2012 році виробнича потужність Холдингу склала 259 тис. кв. м, минулий рік ми закінчили із результатом в понад 360 тис. кв. м. Тобто обсяги зросли майже на 30%. Крім того, за перші місяці цього року ми вдвічі збільшили кількість ділянок, на яких ведуться будівельні роботи. Результатом 2014, я переконаний, буде збудовано понад 400 тис. квадратних метрів. За умови стабільної підтримки Уряду та адміністрації Києва ми зможемо будувати набагато більше, потужності і злагоджена команда у “Київміськбуду” для цього є”, – сказав І.Кушнір.
Він також додав, що у сьогоднішніх умовах будівельна галузь може стати певною стабілізаційною платформою економіки.
“Ні для кого не секрет, що там, де працюють будівельники, працюють ще 20-25 фахівців суміжних галузей. А значить, створюються нові робочі місця, виплачується заробітна плата, сплачуються податки, реалізуються інвестиційні проекти. Таким чином, збільшення обсягів будівництва дозволить не лише вирішити проблему забезпечення житлом населення, а й дати людям змогу працювати, а також наповнювати державну казну надходженнями. Тому ми готові приймати нові виклики, виконувати масштабні завдання, зокрема по будівництву “Доступного житла”. Цього року ми вже збільшили кількість таких квартир у 2,5 рази, але ж можемо і більше. Тому попереду у нас ще багато роботи і ми будемо її виконувати на максимально високому рівні.
Для нас найважливіше, що ми будуємо для людей. Я наголошую на тому, що ніякі політичні негаразди не можуть зашкодити виконанню наших зобов’язань перед інвесторами! Незалежно від будь-якого розвитку подій, ми їх не підведемо! Люди, які вкладають у наше будівництво прекрасно знають, що “Київміськбуд” – це надійність, якість, довговічність. І, в першу чергу, турбота про інвесторів, яких ми поважаємо і цінуємо”, – наголосив І.Кушнір.
Нагадаємо, нещодавно БФ “Київміськбуд” здійснив пожертвування на програму допомоги родинам осіб, що загинули під час сутичок у центрі Києва.

Джерело: unn.com.ua