Театр ляльок залишився без глядачів

10 Лютого 2014 10:31
ukrainaincognita.com

ukrainaincognita.com

Починаючи з кінця січня кияни та гості столиці не купують квитки до Київського академічного театру ляльок. Тож наразі заклад працює у репетиційному режимі. Про це повідомив директор – художній керівник театру ляльок Микола Петренко.

«У зв’язку з подіями, що відбувалися на вулиці Грушевського, наприкінці січня, різко скоротилася кількість відвідувачів нашого театру. Більше того, на вистави, 25 та 26 січня не було продано жодного квитка ні у касах театру, ні в on-line-касах. Саме тому, було прийнято рішення, що у лютому театр не працюватиме у режимі показу вистав. Наразі творчий колектив за необхідності проводить репетиції спектаклів діючого репертуару. Крім того, адміністрація і технічний персонал постійно працюють у штатному режимі», – зазначив Микола Петренко.

Він також зауважив, що у майстерні театру триває підготовка до прем’єри вистави «Солом’яний бичок», яка запланована на 28 березня.

Нагадаємо, Київський академічний театр ляльок – один із найстаріших професійних театрів, який розпочав свій творчий шлях у 1927 році. Репертуарна афіша театру налічує понад 40 вітчизняних та зарубіжних вистав як для дітей, так і дорослих.

Київський академічний театр ляльок представляв Україну на престижних міжнародних театральних форумах і фестивалях різних країн світу.

Джерело: eveningkiev.com