Кияни, будьте пильні!

20 Лютого 2014 19:15

Makeenko

Голова Київської міської державної адміністрації Володимир Макеєнко закликав киян бути максимально пильними й не створювати небезпечних ситуацій у метрополітені.

Як повідомили УНІАН у прес-службі КМДА, незважаючи на те, що Служба безпеки України досі не надала письмового підтвердження про перевірку стану безпеки станцій метрополітену, у телефонній розмові Макеєнку повідомили, що станції метрополітену, крім центральних, є безпечними для руху пасажирів.

Тому голова КМДА прийняв рішення поновити роботу київської підземки.

«Я закликаю киян бути максимально пильними та самоорганізованими, не створювати небезпечних ситуацій, що можуть спровокувати трагічні наслідки. На жаль, центральні станції («Хрещатик», «Майдан Незалежності», «Театральна», «Палац спорту», «Площа Льва Толстого», «Поштова площа», «Арсенальна», «Золоті Ворота») не будуть працювати, бо є місцями підвищеного ризику. Станція «Вокзальна» працюватиме тільки на вихід», – сказав Макеєнко.

Як повідомлялося, метро в столиці не працювало з 18 лютого.

Як заявляв Макеєнко, «припинення роботи Київського метрополітену є вимушеним заходом за зверненням Служби безпеки України у зв’язку з масовими повідомленнями до різних органів влади про можливі терористичні акти, мінування, перевезення горючих матеріалів».