Кияни заробили 30 млн грн на оренді житла

27 Лютого 2014 16:03
 vkurse.ua

vkurse.ua

Кияни, які офіційно здають власну нерухомість в оренду, задекларували понад 30 млн грн доходу від такого виду надходжень за результатами 2013 року. Про це УНН повідомили у Головному управлінні доходів і зборів у Києві.
“Наразі, станом на 21.02.2014 року киянами вже подано 316 таких декларацій, сума задекларованого доходу склала 30,3 мільйонів гривень. До бюджету з податку на доходи фізичних осіб має надійти 4,8 мільйони гривень”, – зазначили у Міндоходів.
Експерти наголошують на тому, що нерухомість є найкращим та найбільш ефективним механізмом зберігання та примноження коштів.
“Нерухомість постійно в ціні, так буде і надалі, оскільки житло є базовою потребою суспільства. Будь-який товар може знецінитися, але нерухомість — ніколи. Навіть у період економічних криз у будь-якій країні вартість нерухомості залишається більш-менш стабільною, а потім, за час стабілізації, навіть зростає. Тому найкращий варіант зберегти заощадження, це вкласти їх у нерухомість”, — сказав президент “Київміськбуду” Ігор Кушнір.
Нагадаємо, 15% українців інвестують у житло саме задля зберігання коштів.

Джерело: unn.com.ua