На Хрещатику знову висадять каштани Бріоті

17 Лютого 2014 12:10

kashtan

Суд зобов’язав ТОВ “Професійний садівник” замінити звичайні каштани на вул. Хрещатик у столиці на каштани м’ясочервоні Бріоті у кількості 289 штук.Windows 7 Starter to Ultimate Anytime Upgrade Key

Про це йдеться у постанові Київського апеляційного господарського суду від 10 лютого цього року, передає УНН.

“Беручи до уваги обставини, колегія суддів погоджується з висновком суду першої інстанції про задоволення позову Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Шевченківського району міста Києва.

Щодо доводів апеляційного оскарження відповідача ТОВ “Професійний садівник”, колегія суддів зауважує, що вони не заслуговують на увагу, оскільки спростовується доказами, наявними у матеріалах справи. Таким чином, апеляційна скарга відповідача ТОВ “Професійний садівник” задоволенню не підлягає, тому підстав для зміни чи скасування Рішення Господарського суду міста Києва від 20..11.2013 р. по даній справі колегія суддів не вбачає”, – йдеться у постанові суду.

Нагадаємо, у квітні 2013 року на Хрещатику висадили майже 289 м’ясочервоних каштанів Бріоті. 115 з них — подарунок, котрий зробили місту спонсори,завдяки яким столиця зекономила майже 12 мільйонів гривень. Ці кошти планували направити на озеленення інших, зокрема, спальних районів Києва.
Проте у  травні столичні екологи заявили, що чиновники висадили звичайні кінські каштани. Дерева зацвіли білими квітами замість рожевих.Windows 7 Enterprise SP1 Key