На Майдані збирають пожертви на зброю та продають “військову форму”

27 Лютого 2014 14:57
 p-p.com.ua

p-p.com.ua

Активісти на Майдані Незалежності збирають кошти на зброю та набої, передає кореспондент УНН.
Активісти встановили декілька скриньок для пожертв біля будівлі КМДА на Хрещатику. Написи повідомляють, що кошти підуть на закупівлю зброї та набоїв. Крім того, також активісти збирають кошти “на революцію” та “загиблим жертвам на Майдані”.
Як повідомляють активісти, які чергують біля скриньок, вони не збираються розходитись і зброю планують закупити для захисту себе та своїх інтересів.
На питання про те, що в.о. міністра внутрішніх справ, народний депутат від “Батьківщини” Арсен Аваков заявляв про роззброєння протестувальників, активісти частіше всього відповідали, що представники “Батьківщини” не брали активної участі в “бойових подіях” і тому не їм ними керувати. Крім того, на думку деяких активістів, зараз не “мирний час”, щоб роззброюватись.
Також перед будівлею КМДА вже з’явились намети, де продають форму кольору “хакі”, “берці”, каски та саперні лопатки. Придбати форму можна за 250-300 грн, залізну каску – за 85 грн, саперну лопату – від 100 грн.
Однак, як повідомляють активісти, до КМДА вже завезли “уніформу” для самооборони Майдану, однак отримати її можуть тільки особи, які належать до сотень самооборони.

Джерело: unn.com.ua