На ЗНО-2014 вже зареєструвалося майже 192 тис. абітурієнтів

26 Лютого 2014 12:07
meria.sumy.ua

meria.sumy.ua

Станом на 25 лютого для проходження зовнішнього незалежного оцінювання у 2014 році вже зареєструвалися 191 тис. 954 абітурієнти. Про це УНН повідомили в прес-службі Українського центру оцінювання якості освіти.
Найбільш активними є майбутні вступники Донецької (16 589), Дніпропетровської (14 627), Львівської (11 982) областей.
Нагадуємо, що реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні завершується 5 березня 2014 року.
Абітурієнти, яким відмовлено в реєстрації, можуть усунути причини, що стали підставою для прийняття такого рішення, та до 19 березня надіслати на адресу відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти новий комплект реєстраційних документів.
Для абітурієнтів, які зареєструвалися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2014 року, відкрито інформаційні сторінки, розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.
Як відомо, реєстрація для участі у ЗНО розпочалась 3 січня та триватиме до 5 березня.
Довідка УНН: Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО, Зовнішнє тестування, ЗТ) — іспити для вступу до ВНЗ в Україні.
Комплекс організаційних процедур (передусім — тестування) спрямований на визначення рівня навчальних досягнень випускників середніх навчальних закладів при їхньому вступі до вищих навчальних закладів.
Результати зовнішнього незалежного оцінювання зараховуються як результати державної підсумкової атестації і як результати вступних іспитів до вищих навчальних закладів.

Джерело: unn.com.ua