Наступний поєдинок “Українські отамани” проведуть 8 березня в Німеччині

28 Лютого 2014 11:59
 vinnitsaok.com.ua

vinnitsaok.com.ua

Матчеву зустріч десятого кола Всесвітньої серії боксу між “Українськими отаманами” та “Алжирськими пустельними яструбами” відмінено, тому наступний поєдинок “Українські отамани” проведуть 8 березня в Німеччині, повідомляє УНН.
В офіційному зверненні до клубу “Українські отамани” керівництво Всесвітньої серії боксу пояснило рішення про скасування зустрічі виниклими адміністративними та логістичними труднощами
“У зв’язку з цим, а також враховуючи той факт, що групова стадія змагань фактично підійшла до кінця, перенесення матчу на більш пізню дату також неможливо”, – йдеться в заяві організації.
В зв’язку з тим, що дана зміна календарного плану суттєво вплинула на загальну картину змагань Всесвітньої серії боксу, а також може відбитися на турнірному розташуванні обох команд, керівництвом WSB буде прийнято рішення стосовно застосування штрафних санкцій. Якими будуть ці санкції буде вирішено на засіданні правління WSB. Більш детальна інформація буде оголошена відразу після його завершення.
Таким чином свій наступний поєдинок “Українські отамани” проведуть 8 березня в Німеччині. Суперниками боксерів буде “Команда Німеччини”, яка наразі посідає третю сходинку підгрупи “А”.
Поєдинок 8 березня стане для “Українських отаманів” останнім у груповому етапі Всесвітньої серії боксу. Надалі команда розпочне виступи у плей-офф. Перші поєдинки чвертьфінальної стадії пройдуть 28 березня. Матчі відповіді відбудуться 4 квітня.

Джерело: unn.com.ua