Навесні на Оболоні висадять 100 тюльпанових дерев та 10 тисяч кущів троянд

17 Лютого 2014 16:44
misto-market.com.ua

misto-market.com.ua

В рамках весняного місячника з благоустрою у Оболонському районі планують висадити 10-15 тисяч кущів троянд та 100 тюльпанових дерев. Про це в ефірі програми “Столиця. Життя району” на ТРК “Київ” розповів голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Василь Антонов.

За його словами, за минулий рік в Оболонському районі було висаджено 25 тисяч кущів троянд, а вже навесні 2014 року планується висадити ще близько 10-15 тисяч кущів.

“У нас восени і навесні на Оболоні йдуть великі висадки, восени ми висадили на Оболоні близько 25 тисяч кущів троянд, я говорив з “Київзеленбудом “, ще навесні нам дадуть близько 10 тисяч, і в зеленому господарстві Оболонського району є троянди в запасі, я думаю, що ми ще 10-15 тисяч висадимо”, – зазначив Антонов.

Він також розповів, що меценати з Криму подарують району 100 тюльпанових дерев, які планують висадити навколо озера Біле в ході його реконструкції.

“У нас є в середині Оболонського району озеро Біле, мешканцям, які там знаходяться, я хочу сказати, що ми в план внесли реконструкцію цього озера Біле і думали, де можна посадити ці дерева, швидше за все, що ми їх посадимо на березі цього озера”, – повідомив голова району.

Джерело: eveningkiev.com