Невідомі намагалися захопити Солом’янську РДА в Києві

28 Лютого 2014 13:07
 kiev.unian.ua

kiev.unian.ua

У Києві постраждали керівники Солом’янської районної державної адміністрації під час спроби невідомих захопити будівлю РДА.

Про це йдеться у переданому УНІАН повідомленні Відділу зв’язків з громадськістю столичної міліції.
Зокрема, за даними ВЗГ, спецлінією 102 до Солом’янського райуправління міліції надійшло повідомлення про те, що невідомі намагаються захопити Солом’янську райдержадміністрацію.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група рай управління, яка встановила, що в приміщенні Солом’янської РДА перебуває близько 20 невідомих в масках, які захопили кабінет голови РДА. Надати свої анкетні дані чоловіки відмовилися.
Сам керівник райдержадміністрації на момент виклику був доставлений каретою «швидкої» до лікувального закладу. Його заступника також госпіталізували до лікарні з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забійні рани м’яких тканин голови». Потерпілий пояснив, що в приміщенні райадміністрації невідомий вдарив його по голові предметом, схожим на пістолет, повідомили в ГУ МВС.
Також співробітники міліції встановили, що в одного з працівників Управління державної служби охорони Святошинського РУ ГУМВС України в Києві, який знаходився на чергуванні в приміщенні райдержадміністрації, невідомі особи під погрозою предмета, схожого на пістолет, відібрали табельну зброю, йдеться в повідомленні.
Матеріали зареєстровано Солом’янським райуправлінням столичної міліції, відкрито кримінальні провадження за вчинення правопорушень, передбачених ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» та ст.187 «Розбій» КК України.
Разом з тим, як повідомили у ВЗГ, завдяки спільним злагодженим діям оперативників Управління карного розшуку столичної міліції та 8-ї сотні афганців Народної самооборони особи правопорушників наразі встановлено, відібрану табельну зброю повернуто співробітникові ДСО.

Джерело: unian.ua