Потяг Київ-Фастів зіткнувся з вантажівкою, що залишили на рейках

22 Лютого 2014 11:44

zitknennj

У результаті зіткнення 21 лютого о 23:30 біля станції Боярка електропотягу, що прямував до Фастова, з вантажівкою – постраждалих немає.

Про це УНН повідомили в прес-службі Південно-Західної залізниці.

“Наміри невідомих осіб зупинити рух птягу біля станції Боярка могли призвести до чисельних людських жертв. У результаті зіткнення постраждалих немає, а поїзди курсують із затримками. Вантажівка без водія та номерних знаків стояла поперек колій у невстановленому місці. В цей час по колії із Києва їхав електропоїзд”, – йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби Південно-Західної залізниці, машиніст помітив перешкоду та застосував екстрене гальмування. Але зіткнення уникнути не вдалося, у наслідок чого зійшли із рейок 2 вагони та сталося загоряння автомобіля. Локомотивна бригада самотужки загасила полум’я.

“У результаті зіткнення пошкоджені пристрої сигналізації та зв’язку, колії, три електроопори та контактна мережа. Наразі рух потягів біля станції Боярка здійснюється лише по одній колії, на іншій тривають відновлювальні роботи. Затримка в русі поїздів складає близько 4-х годин”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що минулої доби сталося більше 10 випадків незаконних втручань сторонніх осіб у роботу Південно-Західної залізниці.