Сьогодні в Україні відзначають День безпечнішого Інтернету

11 Лютого 2014 10:56
khlibnaschool2.ucoz.ua

khlibnaschool2.ucoz.ua

Сьогодні в Україні відзначають День безпечнішого Інтернету, повідомляє УНН.

Традиційно у другий вівторок лютого світова спільнота відзначає День Безпечнішого Інтернету. Цього року він випадає на 11 лютого і проходитиме під гаслом “Покращуємо Інтернет спільними зусиллями”. Комітет Верховної Ради України з інформатизації та інформаційних технологій, Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації та міжнародна громадська організація “Європейська Медіа Платформа” на підтримку цієї ініціативи проведуть круглий стіл.

Круглий стіл у профільному Комітеті, присвячений Дню Безпечнішого Інтернету, має на меті зібрати представників профільних органів державної влади, громадських та міжнародних організацій, навчальних закладів, ІТ компаній, визнаних експертів, представників ЗМІ та активістів соціальних мереж. Теми для обговорення: загрози Безпечному Інтернету та шляхи їх усунення.

Серед спікерів заявлені голова Експертної ради при Комітеті ВРУ Малютін Гліб та заступник голови ДССЗЗІ Корнейко Олександр Володимирович. Модеруватиме круглий стіл директор мНУО “Європейська Медіа Платформа” Приходько Оксана Дмитрівна.

Захід відбудеться 11 лютого 2014 року в приміщенні Комітету з питань інформатизації та інформаційних технологій (вул. Садова 3а). Початок о 15:30, реєстрація з 15:00.

Нагадаємо, за словами Голови IT-комітету Валерія Омельченко, в Україні 5,7 млн українців користуються Інтернетом.

Джерело: unn.com.ua