Треба не говорити про пошану, а підтримувати сім’ї загиблих конкретними справами – Томенко

28 Лютого 2014 12:50

T

Народний депутат Микола Томенко закликав з трибуни Верховної Ради накласти певний мораторій на істерику і піар в сесійній залі.

«Якщо у залі пленарних засідань є кандидати у президенти, а президентська виборча кампанія вже почалася, то проводьте свою кампанію на вулиці, їздіть по селах і містах… Я прошу, особливо тих людей, які «трошки в стороні» стояли під час акцій протестів, – зупинитись з гучними заявами про те, як ви любите і шануєте хлопців, які загинули. Треба не говорити про пошану, а підтримувати їхні сім’ї конкретними справами», – зазначив Микола Томенко.

Також він наголосив на необхідності зупинити ініціативи, які в такий непростий час ще далі роз’єднують Україну. «Такі дії в парламенті можуть зовсім роз’єднати країну і довести її до того, що ми втратимо державний суверенітет. Питання конфліктного, ідеологічного чи мовного характеру повинні виноситись в зал тільки за умов консенсусу між усіма фракціями», – вважає народний депутат.

«На Верховній Раді сьогодні – відповідальність за країну, за кожну людину. Тому ми повинні працювати безперервно і виносити на голосування лише погоджені усіма фракціями питання. І не піддаватися на жодні провокації та конфлікти у сесійній залі», – підсумував Микола Томенко.

Джерело: Рідний Київ