Центр надання адміністративних послуг Деснянського району визнано найкращим у 2013-му році

27 Лютого 2014 19:13
gerold.at.ua

gerold.at.ua

За рейтинговою оцінкою діяльності районних державних адміністрацій Києва за 2013-ий рік Деснянський район визнано одним з найкращих у сфері підтримки бізнесу.

Так, за рейтинговою оцінкою у 2013-му році Центр надання адміністративних послуг Деснянського району надав найбільшу кількість адміністративних послуг – 3490 (з розрахунку на 10 тисяч осіб). У Деснянському районі створено 18 об’єктів інфраструктури підтримки малого та середнього бізнесу, а це другий показник серед районів міста.

Створений у 2010-му році Центр надання адміністративних послуг сьогодні став одним з найпотужніших серед Центрів міста. У комфортних та зручних умовах сьогодні мешканці Деснянського району мають можливість отримувати адміністративні, дозвільні та консультативні послуги, які надаються у Центрі надання адміністративних послуг Деснянської райдержадміністрації. Центр працює за принципом “єдиного вікна”, завдяки чому спрощено та скорочено процедуру отримання необхідних документів.

Зараз у Центрі за визначеним графіком працюють представники 10 структурних підрозділів та управлінь Деснянської райдержадміністрації, державні адміністратори та реєстратори, які надають мешканцям району 69 адміністративних, дозвільних та консультативних послуг, затверджених розпорядженням КМДА.

Крім цього Центр надання адміністративних послуг Деснянського району сьогодні – єдиний Центр в Україні, де можна отримати послуги з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно (Реєстраційна служба); видачі паспорту громадянина України для виїзду за кордон (ДМС); прийняття статистичних звітів та надання статистичних довідок (відділ статистики); надання довідок про зареєстрованих у районі пенсіонерів та довідок про доходи за 6 місяців (Пенсійний фонд), що, до речі, забезпечило зменшення черг у Пенсійному фонді Деснянського району.

Також Центром надаються послуги з видачі витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, реєстрацію місця проживання, оформлення паспорту громадянина України, щочетверга з 10.00 до 13.00 проводяться консультації архітектором району з питань проектування, будівництва, інвестиційних проектів та інші консультації у сфері містобудування та архітектури.

Джерело: eveningkiev.com