У Голосієво тривають заходи з нагоди відзначення Дня захисника Вітчизни

18 Лютого 2014 12:13
voltv.com.ua

voltv.com.ua

23 лютого в Україні відзначається День захисника Вітчизни. З цієї нагоди та на виконання завдань Президента України В.Януковича щодо вшанування та державної підтримки ветеранів війни, а також патріотичного виховання підростаючого покоління в закладах культури та освіти Голосіївського району тривають тематичні заходи.

Зокрема, у бібліотеках району оформлені книжкові виставки, тематичні полиці, інформаційні куточки «Захист рідної землі – мій обов’язок і моє право», «Завжди на варті», «Моє безсмертя воїна і сина, в тобі, моя велична Україна!», «На вірність Україні», «Величне ім’я – Вітчизни захисник» тощо.

З метою патріотичного виховання молоді для вихованців дитячо-юнацьких клубів Централізованої системи «Щасливе дитинство» 20-23 лютого будуть проведені ігрова програма «Найспритніший – наймужніший», бесіда «Армія на сторожі нашого спокою», година спілкування «Захисник Батьківщини – наймужніше звання, ми цінуємо Вас і Ваше життя».

У загальноосвітніх навчальних закладах району відбудуться уроки-мужності, зустрічі з ветеранами Великої Вітчизняної війни, виховні години тощо.

З нагоди відзначення Дня захисника Вітчизни 20 лютого в приміщенні Будинку ветеранів Голосіївського району відбудеться зустріч керівництва райдержадміністрації з ветеранами війни та військової служби.

Джерело: eveningkiev.com