У Києві почали латати дороги

7 Лютого 2014 13:07

dorogi 1

Столичні дорожники взялися за автошляхи ще з учорашнього дня і полагодили близько 700 кв.метрів.

Прол це повідомляє прес-служба КМДА.

У першу чергу дорожники ліквідують ділянки, де глибина ям перевищує 4 см.

Так, у Голосіївському районі бригади працювали на таких вулицях: Васильківській, Вільямса, Якубовського, Саперно-Слобідській, на просп. Науки та Червонозоряному.

У Дарницькому районі ямковість ліквідували на Дніпровській Набережній.

У Деснянському районі роботи виконувались за адресами: вул. Електротехнічна, Братиславська, Червоногвардійська, Т. Драйзера, Шолом-Алейхема, Кіото (від з’їзду з просп. Броварського до виїзду на шляхопровід через просп. Броварський) тощо.

У Дніпровському районі роботи проводилися на Броварському проспекті та Гагаріна, а також на вулицях Миру, Будівельників, Сиваській, Хорольській.

В Оболонському районі ямковість ліквідували на вулицях: Богатирській, Маршала Тимошенка, С. Скляренка, Автозаводській, Героїв Дніпра, Малиновського та інших.

У Печерському районі асфальтобетон вкладали на таких ділянках: вул. Кутузова, вул. Курганівська, бульв. Дружби народів, зокрема, виїзд з бульв. Дружби народів на вул. Кіквідзе.

У Подільському районі бригади працювали на вулицях: Електриків, Костянтинівській, Нижній та Верхній Вал, Фрунзе, а у Святошинському районі – на Кільцевій дорозі, вул. М. Трублаїні, 9 Травня, Симиренка, Тулузи.

У Солом’янському районі ямковість ліквідували на вул. Нова дорога та вул. Волинській.

У Шевченківському районі роботи виконувались за адресами: вул. С. Петлюри, Лук’янівська, Зоологічна, Мельникова, Дегтярівська, на розі Т. Шамрила, Сім’ї Хохлових, Ярославів Вал (на розі Володимирській), на бульв. Т. Шевченка тощо.