У Києві пройде романтичний фестиваль LOVE IS…

6 Лютого 2014 20:02
kiev.vgorode.ua

kiev.vgorode.ua

Фестиваль, присвячений любові і романтики, пройде 14-16 лютого, повідомляє Лови момент.

Незважаючи на складну політичну ситуацію, компанія Просто-на-місці, які в минулому травні організували open-air Три дні в саду й інші цікаві активності, вирішили таки провести Фестиваль кохання.

У програмі: танці в навушниках, як у фільмі ” Бум, перегляд кіно на місцях для поцілунків, ярмарок подарунків, майстер-класи, душ з пелюсток троянд, гра на весілля для тих, хто давно мріяв одружитися, підбірка кращих любовних сцен в кіно і багато іншого. Заходи розпочнуться 14 лютого в 11:00 і закінчаться 16 лютого о 22:00.
Активності для дітей теж будуть, наприклад, майстер-клас від учасника ярмарку Cleverbox.

Гасло заходу:

Make Love, not war!

Місце проведення – Музей ” Духовні скарби України. Вхідний квиток: 100 грн.

Проект ‘Love is…’ присвячений любові – невичерпному джерелу НАТХНЕННЯ, ТВОРЧОСТІ та КРАСИ. Головне завдання цього фестивалю – зробити так, щоб у 2014 році 14 ЛЮТОГО звучали слова любові на землі частіше звичайного і мільйони “валентинок” вручалися набагато більшому колу близьких серцю людей: не тільки хлопцю або дівчині, чоловікові або дружині, а ще – батькам, дітям, друзям, родичам і колегам, повідомляє “Просто разом” у соціальній мережі facebook.

Не важливо зайняте ваше серце або ще вільно, вісімнадцять вам чи сорок, чи переживаєте ви букетно-цукерковий період або нещодавно відсвяткували ще один ювілей спільного життя – на фестивалі ‘Love is…’ кожен зможе піддаватися всім спокусам і дивитися кіно в залі, де всі місця тільки “для поцілунків”, вечеряти при свічках, цілуватись на лавках, приймати душ з пелюсток троянд, страшно хвилюючись, робити пропозицію руки і серця і, червоніючи, відповідати “так” і в кінці кінців урочисто, але навмисно для всіх, хто завжди мріяв одружитися або вийти заміж саме у цей день буде влаштована урочиста церемонія.

Створювати романтичний настрій буде легка музична програма і любовна лірика у виконанні зіркових гостей. А фуд корт порадує тематичними стравами, вишуканими, але простими, морем шоколаду і шампанським.

Незвично-романтичною буде не тільки програма, але і вхідний квиток – серце. Одне на двох. Ну а якщо немає пари – не біда, її можна знайти прямо на фестивалі і разом зайти по одному серцю-квитку. Заодно познайомитися, закохаєтеся або знайдете нового друга на все життя. Пам’ятайте, любові багато не буває, тому давайте зігріємо її теплом серця дорогих нам людей, а може навіть і весь світ!

Джерело: 7days-ua.com