У Києві цієї ночі горіло 7 автомобілів

2 Лютого 2014 11:52
goloskarpat.info

goloskarpat.info

Уночі, 2 лютого, у Києві палало 7 автомобілів. Пожежі сталися у трьох районах столиці – Дарницькому, Дніпровському та Оболонському, передає УНН з посиланням на УДСНС Києва.

За словами рятувальників, перший виклик до столичної Служби порятунку надійшов о 2:27. По вул. Бориспільській, 34-а, де у дворі 4-хповерхового будинку загорівся Daewoo Lanos. Рятувальникам знадобилось 22 хвилини, аби загасити вогонь. Пожежа пошкодила моторний відсік, салон та лакофарбове покриття автівки.

“Пізніше, один за одним надійшло два виклики з Дніпровського району. Спочатку рятувальники о 3:18 виїхали на вул. Воскресенську, 8, де на узбіччі проїжджої частини дороги зайнялися відразу 3 автівки – Chevrolet Aveo, Renault Kengoo та ВАЗ-2107. Бійці боролися з вогнем до 4:04. Полум’ям лишилися пошкоджені моторні відсіки, салони, фари, колеса, вікна та лакофарбове покриття.
Паралельно по вул. Курнатовського, 5-б о 3:29 у дворі дев’ятиповерхівки зайнявся ще один Renault Kengoo. Рятувальники виїхали на місце й до 3:57 гасили полум’я. Проте попри старання рятувальників авто згоріло повністю. Таке трапилося через те, що очевидці запізно викликали пожежно-рятувальну службу.

О 3:37 бійці 25-ої державної пожежно-рятувальної служби отримали інформацію про загоряння автомобіля по пр. Героїв Сталінграда, 12-ж. У дворі 16-типоверхового житлового будинку зайнявся автомобіль Lexus. Вогнем з палаючого авто понівечило й припаркований поруч автомобіль Hundai. Внаслідок пожежі у Lexus-і попсовано салон, моторний відсік, передні колеса, фари, лакофарбове покриття. У іншому авто пошкоджено фарбу”, – повідомили вогнеборці.  Слідство з’ясовує причини пожежі.