У Київському міському центрі сім’ї «Родинний дім» запрацювала літературна студія «Крилате слово»

13 Лютого 2014 19:43
www.poetryclub.com.ua

www.poetryclub.com.ua

У рамках гуманітарного проекту «Шевченківські читання», присвяченого відзначенню 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка, відбулося відкриття літературної студії «Крилате слово».

З цієї нагоди до Київського міського центру сім’ї «Родинний дім» завітали заступник голови КМДА Віктор Корж, заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту – начальник управління сім’ї, молоді та спорту Вадим Костюченко, лауреат Шевченківської премії Петро Перебийніс. Також учасниками заходу стали київські школярі, науковці, літератори, мистецтвознавці, представники громадськості.

«У рамках виконання Указу Президента України вшанування пам’яті Тараса Шевченка та гідне відзначення 200-річного ювілею видатного сина українського народу повинно відбуватися і на державному, і на міському рівні. Крім того, надзвичайно важливим є вивчення та популяризація спадщини Великого Кобзаря у сімейному та молодіжному середовищі. Переконаний, що доступна форма пізнання творчості Тараса Шевченка допоможе юнацтву відкрити для себе цікавого та нового Кобзаря», – зазначив Віктор Корж.

Усі присутні ознайомилися з виставкою декоративно-прикладного мистецтва родин Києва «Шевченко в моїй родині».

Джерело: eveningkiev.com