У столиці пікетують СБУ

7 Лютого 2014 11:14
podrobnosti.ua

podrobnosti.ua

Близько тисячі мітингувальників зібралися біля будівлі Служби безпеки України на вул.Володимирській, повідомляє кореспондент УНН.

Учасники акції, які зібралися на пішохідній частині вулиці, вимагають розібратися “з сепаратистськими заявами Верховної Ради Криму” та тримають в руках державні прапори України, а також партійну символіку опозиційних сил.

Як відомо, у парламенті Криму була створена робоча група, яка має разом з депутатами ВР України розробляти пропозиції щодо зміни до Конституції країни. Опозиціонери вже встигли назвати діяльність Верховної Ради Криму антиконституційною.

Водночас, за словами голови уряду АРК Анатолія Могильова: “Мова не йде про сепаратизм, але у випадку, якщо постане питання про зміну Конституції України, ми повинні відстоювати інтереси Криму і кримчан і зробити все, щоб зберегти статус автономії…”

Додамо також, нещодавно на засіданні Президії Верховної Ради АРК прозвучала пропозиція щодо змін деяких статей Конституції АРК. Ще раніше Кримський парламент закликав Президента запровадити в Україні надзвичайний стан у зв’язку з політичною кризою, що триває в Україні.