Український “Мотор” вперше в історії пробився до плей-офф гандбольної Ліги Чемпіонів

23 Лютого 2014 21:26
news.mistinfo.com

news.mistinfo.com

Вперше в історії українська команда пробилася до плей-офф гандбольної Ліги Чемпіонів, а саме запорізький “Мотор”, передає УНН з посиланням на Федерацію гандболу України.

Тільки перемога дозволяла українській команді продовжити боротьбу за почесний трофей. “Мотор”, всупереч усім прогнозам, закрив програму групового етапу чемпіонської серії домашньою перемогою над грізним угорським “Веспрема”, тим самим оформивши довгоочікуваний пропуск в наступний раунд Ліги Чемпіонів.

“Думаю, що всі розуміли перед початком матчу, що ціна цієї перемоги дуже велика. Все-таки такий молодий клуб з першого разу потрапляє в груповий турнір і 1/8 фіналу ЛЧ, тому відчувалася нервозність і велике бажання перемогти. Угорська команда має характер переможця і заслужено посіла перше місце в групі “А”. На мій погляд, саме “Веспрем” буде одним з реальних претендентів на перемогу в ЛЧ”, – розповів наставник “Мотора” Сергій Бебешко.

“Матч розвивався нелегко, однак в кінцівці, особливо в останні 15 хвилин гри, наші гравці проявили характер, а наш воротар відбив дуже багато важких м’ячів, які повинні були завершитися голами”, – додав тренер.

“Емоції після цього матчу у нас у всіх дуже позитивні. Команда виграла важливий поєдинок і вийшла в наступний раунд. Те завдання, яке перед нами ставилося, ми виконали. На цю гру ми дуже налаштовувалися, так як програли останні три гри в ЛЧ. Ми всі прекрасно розуміли, що у нас залишився один шанс, і ми повинні були його використовувати”, – повідомив капітан запоріжців Сергій Онуфрієнко.

“Мотор”: Штохль (21/40), Кошовий (0/2), Сапун (0/1); Скопинцев (5/7), Онуфрієнко (4/10), Афлітулін (4/5), Анхель Перес (3/3), Шевельов (3/4), Бурка (2/7), Євдокимов (2/2), Остроушко (2/6), Кубатко (0/2), Куриленко (1/1), Семіков (0/1), Гурковський.

Зазначимо, що “Мотор” посів четверте місце в групі “А” – запорожці за 10 матчів набрали дев’ять очок, чого вистачило, щоб вийти в плей-офф гандбольної Ліги Чемпіонів.

Джерело: unn.com.ua