В Дарницькій РДА відкрилась виставка творчих робіт «Шевченків дивоцвіт»

3 Лютого 2014 19:55
www.lds.lviv.ua

www.lds.lviv.ua

Дарницькі школярі ретельно підготувалися до відзначення 200-річчя з дня народження Тараса Григоровича Шевченка і запропонували відкрити виставку творчих робіт «Шевченків дивоцвіт». Ця експозиція розмістилась у приміщенні Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації (вул. О. Кошиця, 11, актова зала) і з 28 січня 2014 року збирає багато відвідувачів, що не може не радувати маленьких авторів, які через яскраві творчі роботи довели своє шанобливе ставлення до спадку і постаті великого поета.

«Особливо зворушливо, – відмітив голова Дарницької РДА Сергій Вітковський, – дивитися саме на дитячі роботи, бо вони вклали в них не лише майстерність, а серце і душу. Подібні заходи стимулюють до роботи, творчості, до активної життєвої позиції. І саме такі виставки роблять для пропагування творчості великого Кобзаря дуже багато не тільки для молоді, а й для нас дорослих!».

Експозиція має велике пізнавальне та виховне значення, патріотичний вплив на дітей і молодь. Вона вже викликала позитивні враження та знайшла емоційний відгук серед її відвідувачів.

Виставка триватиме у приміщенні Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації (вул. О. Кошиця, 11) до 10 березня 2014 року.

Джерело: eveningkiev.com