З початку року «Київавтодор» ліквідував ямковість на столичних шляхах площею понад 7 125 кв. м

27 Лютого 2014 15:02
gazeta.ua

gazeta.ua

Погодні умови сприяють дорожнім бригадам КП ШЕУ районів продовжувати роботи з ліквідації аварійно-небезпечної ямковості на столичних автошляхах та тротуарах. Про це повідомили в КК «Київавтодор».
Так, протягом вівторка, 25 лютого, фактичний обсяг виконаних робіт склав близько 910 м2. Зокрема, у Голосіївському районі роботи проводились на таких ділянках: Одеська та Голосіївська площі, просп. 40-річчя Жовтня, Глушкова, Червонозоряний тощо. У Деснянському районі ямковість ліквідували за такими адресами: вул. Милославська, просп. Маяковського, вул. Бальзака, Радунська, Сабурова та багатьох інших. У Подільському районі роботи проводились на вулицях: В. Порика, Свободи, Газопровідній, Вишгородській, Фрунзе тощо. У Шевченківському районі ямковість ліквідували на вулицях Мельникова, О. Теліги, Щусєва, Тургенівській, бульв. Шевченка та інших.
У середу, 26 лютого,шляховики провели ряд підготовчих робіт на вулицях Києва. Згідно з робочими планами КП ШЕУ районів 27 лютого аварійно-небезпечну ямковість планують ліквідувати на площі близько 700 м2.
Працівники підприємства «Київавтошляхміст» також продовжують ліквідацію ямковості на низці шляхопроводів та мостів.
Як зауважили київавтодорівці, пошкодження дорожнього покриття ліквідовується в найбільш проблемних місцях, для чого використовується переважно литий асфальтобетон. Крім того, проводяться роботи з відновлення асфальтобетонного покриття в місцях аварійних розриттів.

Джерело: eveningkiev.com