За добу шляховики ліквідували понад 880 кв. м ямковості на дорогах

28 Лютого 2014 15:52
podil.kievcity.gov.ua

podil.kievcity.gov.ua

Шляховики продовжують ліквідовувати аварійно-небезпечну ямковість на столичних автошляхах та тротуарах. З початку року, як повідомили в КК «Київавтодор», фактичний обсяг виконаних робіт вже склав більше 8 тис. м2, повідомляє прес-служба КМДА.
Так, протягом четверга, 27 лютого, у Деснянському районі ямковість ліквідовано на площі 123 м2. Зокрема, роботи проводилися на вулицях: Т. Драйзера, Бальзака, Закревського, Віскозній, Шолом-Алейхема, Милославській, Жукова, Кіото, просп. Ватутіна, Маяковського, Лісовій тощо.
У Шевченківському районі шляховики працювали за адресами: вул. Олегівська, Соляна, Мельникова, Печенігівська, Підгірна, Лук’янівська, Половецька, Ю. Коцюбинського, ріг Обсерваторної та багатьох інших.
В Оболонському районі роботи проводилисяна вулицях Героїв Сталінграда, Героїв Дніпра, Полярній тощо. У Солом’янському районі –вул. Радченко, Б. Гаріна, Антонова, просп. Червонозоряний, Перемоги тощо.
Також у всіх районах міста автодорівці проводили ряд підготовчих робіт на окремих ділянках.
Як зауважили в «Київавтодорі», загалом у 2014 році заплановано ліквідувати ямковість загальною площею 126 тис. м². Насамперед, до кінця травня працівники корпорації відремонтують дорожнє покриття в найбільш проблемних місцях. У цілому ж поточний ремонт столичних доріг очікується завершити до кінця серпня поточного року.

Джерело: eveningkiev.com