Завтра на столичному Майдані відбудеться чергове Народне Віче

8 Лютого 2014 17:44
www.novostimira.com.ua

www.novostimira.com.ua

У неділю, 9 лютого, о 12:00, на столичному Майдані Незалежності відбудеться чергове Народне Віче, яке розпочнеться з молебню за участі представників усіх конфесій. Про це УНН повідомили у прес-службі ВО “Батьківщина”.

За повідомленням, під час заходу заплановані виступи лідерів опозиції: Арсенія Яценюка, Віталія Кличка та Олега Тягнибока, а також громадських активістів: громадського діяча, журналіста Тетяни Чорновол та професора Києво-Могилянської академії Олексія Гараня.

“Після офіційної частини бойовий дух Майдану підтримуватимуть гурти “Тарута”, “Телері”, “Буття”, “Самі свої” та фронтмен гурту “Мандри” Сергій Фоменко. Також очікується виступ учасників польського гурту “Тарака”, які написали один із хітів про Майдан “Подай руку Україні”. На підтримку боротьби українського народу за своє майбутнє цю пісню минулої суботи, 1 лютого, одночасно транслювали всі польські телеканали. Окрім цього, відбудеться майстер-клас з традиційних народних танців від Валерія Гладунця”, – йдеться у повідомлені.

Джерело: unn.com.ua