22 березня відбудеться пробне ЗНО

18 Березня 2014 20:31
vestnik.in.ua

vestnik.in.ua

22 березня у Київському інституті банківської справи відбудеться пробне тестування з української мови і літератури, хімії, фізики, російської мови, всесвітньої історії та однієї з іноземних мов: англійської, німецької, французької або іспанської, передає УНН.

29 березня абітурієнти матимуть можливість скласти пробне ЗНО з математики, історії України, біології, географії, світової літератури. Результати пробного тестування будуть відомі 5 квітня 2013 року.

Основною метою пробного ЗНО є дізнатися заздалегідь свій рейтинг серед інших абітурієнтів, ознайомитися з процедурою реєстрації для участі в ЗНО, ознайомитися з процедурою проведення ЗНО, заздалегідь психологічно налаштуватися на складання тестів, наочно ознайомитися зі структурою тестових завдань, правильно розрахувати час на виконання тесту та інше.

Інститут банківської справи запрошує представників ЗМІ о 15.00 подивитися, як проходить пробне ЗНО. Акредитація обов’язкова. Журналісти матимуть змогу поспілкуватися із учасниками ЗНО, ректором вузу, інспекторами пробного тестування. (В своєму матеріалі журналіст зобов’язаний вказати, що пробне ЗНО відбувалося в Київському інституті банківської справи).

Нагадаємо, 5 березня в Україні завершилася реєстрація на ЗНО. Зазначимо, що станом на 25 лютого для проходження зовнішнього незалежного оцінювання у 2014 році вже зареєструвалися 191 тис. 954 абітурієнти. Найбільш активними є майбутні вступники Донецької (16 589), Дніпропетровської (14 627), Львівської (11 982) областей.

Джерело: unn.com.ua