Андрій Павловський – не апаратний політик – Томенко

6 Березня 2014 20:07

Pavlovski

 “Партійців, які останніми роками працювали здебільшого не з апаратом партії, а з простими киянами, – не так багато”, – прокоментував народний депутат Микола Томенко повідомлення прес-служби столичного осередку партії «Батьківщина» щодо того, що лідер «ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко погодила народного депутата Андрія Павловського виконуючим обов’язки голови Київського осередку партії.

«Андрій Павловський – це не апаратний політик. Це політик, який активно зустрічається з виборцями і пройшов усі протестні заходи, що відбувалися у столиці проти команди Л. Черкновецького, О. Попова. Його знають, як безкомпромісного політика, і це допоможе йому керувати партійною організацією «Батьківщини» у Києві», – вважає Микола Томенко.

Довідково: прес-служба Київської «Батьківщини» повідомляє, що у зв’язку з призначенням Юрія Одарченка губернатором Херсонської ОДА, Юлія Тимошенко погодила кандидатуру народного депутата Андрія Павловського та його призначення виконуючим обов’язки голови Київської міської партійної організації «ВО «Батьківщина».

У зв’язку з необхідністю впливати на виборчий процес (президентські та місцеві вибори у Києві, призначені на 25 травня) Андрій Павловський вже приступив до виконання своїх обов’язків.

Андрій Павловський – народний депутат VI-го та VII-го скликань Верховної Ради України (Блок Юлії Тимошенко, ОО «Батьківщина»), міністр соціальної політики та праці опозиційного уряду України з 2010р; депутат Київської міської ради 2006-2007рр (фракція «БЮТ»); член бюро Київської міської парторганізації «ВО «Батьківщина» з 2005р.; член партії «ВО «Батьківщина» з 2001 р.

Джерело: Рідний Київ