Чемпіонат України з футболу відновиться 15-го березня

7 Березня 2014 15:57
prosport.tsn.ua

prosport.tsn.ua

У столичному Будинку футболу відбулася нарада з питань всебічного розгляду ситуації в професійному футболі і прийняття можливих рішень виходу з даної ситуації, передає УНН з посиланням на прес-службу “Чорноморця”.

На спільному засіданні були присутні президент Федерації футболу України Анатолій Коньков, Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов, перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов, представники Комітету професійного футболу Федерації футболу України, Дирекції Прем’єр-ліги, керівники футбольних клубів Прем’єр-ліги за участю представників Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України. Об’єктом переговорів стали питання відновлення матчів весняної частини чемпіонату України з футболу та організація створення оновленого календаря змагань Прем’єр -ліги.

Представники клубів висловили одностайну думку, що проведення матчів чемпіонату України необхідно почати якомога швидше, залучаючи при цьому соціальні резерви по “ультрас” футбольних клубів для охорони громадського порядку на стадіонах. Представники Прем’єр-ліги відзначили готовність розробки найближчим часом нового проекту календаря футбольних змагань.

“Оскільки вся країна очікує проведення матчів чемпіонату , змагання необхідно почати якомога швидше”, – заявив Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов.

Учасники наради прийняли рішення відновити матчі чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги 15-го березня.

Зазначимо, що на загальних зборах Прем’єр-ліги планується скасувати рішення Дирекції УПЛ про перенесення матчів 19-го і 20-го турів на більш пізній термін.

Джерело: unn.com.ua