Дарта Вейдера сьогодні оголосять кандидатом у президенти України

29 Березня 2014 14:15
novostey.com

novostey.com

Сьогодні о 14.00 в актовому залі Київської обласної державної адміністрації розпочався V з’їзд “Інтернет партії України”, на якому буде висунутий кандидат у президенти України. Про це УНН повідомили у прес-службі партії.

“За результатами минулих внутрішньопартійних праймерізів, впевнену перемогу здобув товариш Вейдер, отже, саме він стане кандидатом на пост президента України від нашої партії”, – заявив лідер Інтернет-партії України Дмитро Голубов.

“Я готовий взяти на себе відповідальність за долю держави, якщо земляки нададуть мені таку високу честь. Тільки я зможу зробити з республіки – імперію, повернути колишню могутність, загублені території, і гордість за країну”, – заявив Владика Ситха Дарт Вейдер.

26 березня “Інтернет партія України” внесла заставу за участь у виборчої кампанії і продовжує процес офіційної реєстрації
кандидата.

Нагадаємо, що Дарт Вейдер брав участь у різних акціях – боровся з наркоточками, з незаконними прибережними парковками, допомагав прибирати наслідки урагану.

На виборах 2012 року до Верховної Ради Дарт Вейдер здобув нищівну перемогу за кількістю зіпсованих бюлетенів, набравши більше 3 %.

Як відомо, дострокові вибори Президента України призначені на 25 травня 2014 року. Відомо, що наразі документи до ЦВК вже подав молодий та перспективний політик народний депутат від Партії регіонів Сергій Тігіпко. Документи політик “нової генерації” подав як самовисуванець. В той же час, в самій Партії регіонів вже пообіцяли дати належну оцінку такого факту біографії Сергія Тігіпко.

У свою чергу КПУ вже висунула власного кандидата – Петра Симоненка, який на думку комуністів має стати достойним конкурентом Владики Ситха. Також подали документи до ЦВК Михайло Добкін й президент Всеукраїнського єврейського конгресу Вадим Рабинович.

Джерело: unn.com.ua